Безплатна доставка за онлайн поръчки

За поръчки над 100лв и тегло до 20кг по Спиди експресна до офис или адрес или до офис на Еконт

Важно!

От 01.04.2019 г. всички пратки с наложен платеж се изпращат с услугата Пощенски паричен превод ! Услугата е маркирана в товарителницата на куриера като ППП или "п.превод" т.е. разписката за пощенския превод издадена от куриерската фирма играе ролята на касов бон. В случай на издаване на фактура за стойността на пратката, фактурата ще присъства на хартиен носител вътре в пратката, като за нейното осчетоводяване потребителя трябва задължително да изиска от куриера разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж и я прикрепи към фактурата !

Ардуино Уно RFID - стартов набор

Ардуино Уно RFID - стартов набор
ZOOM
Код на продукта: ARDUINO UNO R3 RFID START KIT
Наличност: В наличност
Цена: В наличност 89.00лв.
Цената е с 20% ДДС: 89.00лв.
Кол-во: +
-
  - или -  
Ардуино Uno SMD (rev.3) е микроконтролерна развойна платка с ATmega328 AVR микроконтролер (datasheet). Има 14 цифрови входно-изходни (I/O) порта, 6 аналогови входа, 16 MHz резонатор, четири светодиода (един потребителски, свързан на 13-ти цифров I/O порт и три, които индикират работата на платката: ON, Tx и Rx), USB конектор, захранващ куплунг, бутон за рестартиране и ICSP конектор. Шест от цифровите I/O порта могат да се използват като PWM (ШИМ) изходи. Свързването с компютър се осъществява чрез USB кабел - USB A to USB B.
 
Uno може да се захранва през USB порта на компютъра или от външен източник, като превключването между различните начини за захранване става автоматично. Външният източник на захранване може да е AC-DC адаптер (7 до 12V) или батерия.
 
Комплекта включва:
1.1602 I2C LCD дисплей
2. RFID модул, RFID ключодържател и бяла карта,
3. DS1302 часовников модул,
4. Модул за откриване на звук,
5. Модул за температура и влажност,
6. Модул за откриване и следене на нивото на водата,
7. 4*4 клавиатура
8. 8*8 матричен модул
9. И мног други аксесоари
За повече информация изтеглете прокачения файл ТУК.
 
Ардуино e платформа с отворен код, има голяма обществена подкрепа в цял свят и обширен набор от библиотеки и примери за използването му.
С помощта на Ардуино може много лесно да се навлезе в света на микроконтролерите. За създаване на приложения и програмиране на микроконтролерни платки Ардуино се използва свободния софтуер ArduinoIDE, който е изключително удобен и лесен за употреба. В официалния сайт може да намерите подробна информация за Ардуино и много примерни проекти за взаимодействието му с периферни устройства (сензори, изпълнителни механизми, Ардуино Shields и др.).
 
 

Напишете отзив


Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Ардуино Уно RFID - стартов набор × 1 бр.

Цена: 89.00лв.