Кабели коаксиални

Изглед: СписъченТабличен
Покажи:
Ред:
Коаксиален кабел RG6
Коаксиален кабел RG6, 75Ω, бял. ..
0.49лв.
Без данък: 0.49лв.
Коаксиален кабел RG59+2x0.5+2x0.22
Коаксиален кабел RG59+2x0.5+2x0.22, 75Ω, черен. ..
1.40лв.
Без данък: 1.40лв.
Коаксиален кабел RG59+2x0.5
Коаксиален кабел RG59+2x0.5, 75Ω, бял. ..
1.20лв.
Без данък: 1.20лв.
Коаксиален кабел RG59
Коаксиален кабел RG59, 75Ω, бял. ..
0.40лв.
Без данък: 0.40лв.
Коаксиален кабел RG58
Коаксиален кабел RG58, 50Ω, черен. ..
0.86лв.
Без данък: 0.86лв.
Коаксиален кабел RG174
Коаксиален кабел RG174, 50Ω, черен. ..
0.65лв.
Без данък: 0.65лв.
Коаксиален кабел RG6 BST1266
Коаксиален кабел RG6 BST1266, 75Ω, бял. ..
0.49лв.
Без данък: 0.49лв.